vineri, 10 iulie 2009

Ia ARTitudinde!

Daca va amintiti cu placere de proiectul Have a lemon, taste diversity de la Centrul National al dansului sau de editia de anul trecut a Festivalului Esti spectator?Ia artitudine, hai!Si chiar de nu, A.R.T.fusion va invita la Festivalul “Ia ARTitudine”
FLASH MOB-uri pentru promovarea voluntariatului
Workshop-uri artistice
Arts&crafts,
Living Library
TEATRU FORUM si Animatie de strada
Documentare 13 voluntari din Spania, Polonia, Letonia, Turcia si voluntari ai Asociatiei A.R.T. FUSION aduc o noua abordare, arta participativa, si isi propun sa promoveze voluntariatul in randul tinerilor prin diferite forme de arta. Un flash mob este reprezentat printr-un grup mare de persoane care se reunesc dintr-odata intr-un spatiu public, realizeaza o actiune neobisnuita pentru o perioada scurta de timp pentru si apoi parasesc rapid zona, fiecare indreptandu-se in propria-i directie.
LOCUL: PARCUL CISMIGIU, CEASUL CU FLORI
DATA: SAMBATA, 11.07.09
DURATA: 5 MINUTE
“SA COMUNICAM CU CRETA”
ORA: 17.00
Ce trebuie sa faci? Poarta-te normal si plimba-te prin parc ca si acum nimic nu este pe cale sa se intample...La 17.00 fix vei auzi un semnal sonor. In acest moment te apleci si scrii pe asfalt cu creta: “Voluntariatul este o arta”, desenezi ceva frumos (o fata zambareata, soare, etc) iar apoi pleci pur si simplu.
Ne vom intalnii la 16.45 la Ceasul cu Flori din Cismigiu pentru a hotari care este semnalul de inceput si pentru a distribui creta necesara( este de apreciat daca aveti de asemenea creta personala).
TE ASTEPTAM SA NI TE ALATURI! NU STA DEOPARTE! VINO SI IA ARTITUDINE ALATURI DE NOI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spune ce gandesti