marți, 9 iunie 2009

MEMORIE COLECTIVA 1950-2000

Lansare simultana la M.T.R. si la Opereta a arhivei digitale on-line MEMORIE COLECTIVA 1950 – 2000.
Este vorba despre proiectii ale unui album foto digital al Romaniei cu imagini si istorii personale din anii 1950 – 2000 - albume de familie, colectii particulare si publice, imagini realizate de fotografi profesionisti sau amatori pentru diverse ocazii speciale, fotografie de studio, instantanee etc
(mai mult in curand pe site-ul proiectului)
La Teatrul de Opereta "Ion Dacian", imediat dupa spectacolul Voievodul Tiganilor,la ora 22:00 se vor proiecta atat pe scena cat si in aer liber, fotografii ale actorilor din anii 50' si nu numai. Se doreste crearea unui spatiu pentru discutii relaxate, in cadrul carora autorii fotografiilor sa aiba ocazia "sa spuna povestea din spatele imaginilor".
La Muzeul Taranului Roman proiectia va avea loc in Sala de Oaspeti(intrarea Monetariei).In ceea ce ma priveste, va astept pe 12 iunie, de la ora 20:00 la Muzeul Taranului Roman in speranta ca voi ajunge si la Opereta si la cat mai multe evenimente din cadrul NAG si Street Delivery . Poate acum ar fi momentul sa imprumut din nou bicicleta prietenei. Ma aude oare?
Se anunta o Noapte lunga si voioasa!

2 comentarii:

  1. O să fie şi fotografii din puşcăriile comuniste? Pentru că şi ele fac parte din memoria colectivă.

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa-ti pot raspunde ca vor fi .Inteleg ce spui, dar nu cunosc toate detaliile inca.

    RăspundețiȘtergere

spune ce gandesti