duminică, 7 iunie 2009

Noaptea Alba a Galeriilor

Cea de-a treia editie a Noptii Albe a Galeriilor reuneste un numar record de galerii, centre de arta contemporana si spatii alternative bucurestene: 28.
Peste 80 de artisti expun sau performeaza in noaptea de 12 spre 13 iunie incepand cu orele 19 si pina la 4 dimineata. Programul traseului cultural nocturn propus de Noaptea Alba a Galeriilor, precum si harta spatiilor participante le puteti gasi in oricare dintre spatiile participante sau puteti descarca forma printabila direct de pe site. Initiatoarea acestui proiect este Asociatia Collage City. Arta. Arhitectura .
P.S. Cei care doresc sa fie voluntari pot veni Luni, 8 iunie, ora 14, la terasa Green Hours. Voluntariatul consta in promovare btl si nu numai. Mai precis, este nevoie de oameni care sa duca pliantele si afisele in galeriile implicate in proiect. Ar fi de mare ajutor un numar de voluntari care sa faca hosting in galerii. Adica, oameni care sa fie prezenti in galeriile care fac parte din eveniment, sa discute putin cu vizitatorii - eventual sa le ofere harta evenimetului si sa le spuna in mare ce inseamna NAG.Se va elibera o adeverinta de particpare pentru doritori.
Si anul acesta suntem invitati sa facem turul galeriilor pe bicicleta!Se anunta multe alte evenimente adiacente. Si cei de la Street Delivery vor participa cu o expozitie fotografica la Sub Carturesti despre Lumina si culoare in Balcani.
Nu pierdeti evenimentele de la sfarsitul saptamanii viitoare!Multe dintre expozitii sunt deschise intre 2 saptamani si o luna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spune ce gandesti